Dutch Nerf Academy (D.N.A.) landt in Maasland bij Lentiz MBO

Teambuilding is bij Lentiz MBO Maasland een belangrijk onderwerp. Teambuilding versterkt het samenwerken van de studenten. Ze leren gebruikmaken van elkaars unieke kwaliteiten en het brengt meer begrip en respect voor en naar elkaar.

Deze keer stond er wel een heel bijzondere activiteit op het programma. Op initiatief van de dierklas DD1a2 zelf werd de groep in twee teams verdeeld en iedere deelnemer voorzien van een heus Nerfgun.

Indoor of outdoor, van gymzaal tot kantoor

Een Nerfgun is van oorsprong een fel gekleurd speelgoed wapen. Tegenwoordig spelen steeds meer volwassen dit spel en hebben de wapens een flinke metamorfose ondergaan. Enige gezichtsbescherming in de vorm van een vuurwerkbril is verplicht en de verschillende spelvormen zijn eindeloos. Zo ook de locaties waar gespeeld kan worden. Indoor of outdoor, van gymzaal tot kantoor, bovendien zijn er alle mogelijke teams denkbaar. Speelden we nu de try-out met studenten van één klas, zo kunnen ook verschillende klassen, opleidingen, scholen, docenten of externen tegen elkaar strijden.

De betere Nerfguns zijn niet goedkoop. Deze keer hebben Jeroen en ik zelf in de buidel getast om een aantal wapens aan te schaffen en te testen. Het grootste deel van de klas werd eenmalig bevoorraad door een student met een pittige Nerfpassie.

Kijk altijd over je schouder!

Graag willen we deze groepsactiviteit voortzetten in een professionele vorm. Zodoende zijn we druk op zoek naar een serieuze sponsor. Tot die tijd; kijk altijd over je schouder met een Nerf- Nerd in de buurt. The battle kan ieder moment beginnen!

Mark Appel en Jeroen Bosboom

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NederlandsEnglish