MBO Maasland Cross Challenge

Derdejaars studenten van de opleiding Paardenhouderij op Lentiz MBO Maasland, organiseren ieder jaar weer de Cross Challenge. De wedstrijd vind plaats op Hippisch Centrum Nootdorp. Ook dit jaar is er weer een strak programma, veel deelnemers en een mooi parcours voorbereid.

Bij de Cross Challenge komen naast paardrijden ook andere sporten aan bod als hardlopen en zelfs schieten. Bij het paardrijden gaat het vooral om outdoor activiteiten waarbij, met en zonder paard of pony, obstakels overwonnen moeten worden. Daarvoor is ook conditie nodig, dus wordt ook aandacht besteed aan andere sporten en andere speciale technieken in sporten, zoals laser schieten. De Cross Challenge speelt zich vooral buiten af en is geïnspireerd door de vijfkamp bij de Olympische Spelen. De deelnemers kunnen kiezen uit een TREC of spring parcours, waarnaast ze zonder paard of pony ook de obstacle run zullen afleggen.

De inschrijvingen gingen erg hard en er kan helaas niet meer ingeschreven worden. Maar niet teleurgesteld het terrein is de gehele dag gratis toegankelijk voor bezoekers.

U kunt samen met de deelnemers genieten van deze mooie sport, voor jong en oud.

Het beloofd een prachtige en actieve dag te worden. Wie gaat er winnen?

Wij zijn enthousiast, jij ook? Kom dan naar dit sportieve evenement op 30 mei!

Graag tot dan!

Terrein open: 8:30 u – 19:00 u.

Locatie:
Hippisch Centrum Nootdorp

 Oudeweg 62

 2631PB Nootdorp

Bij vragen kunt u mailen naar: hcncrosschallenge@hotmail.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NederlandsEnglish