Studenten Lentiz MBO Maasland actief in de grootste inspiratietuin van Nederland

Deze week zijn studenten van de hoveniersopleiding van Lentiz MBO Maasland, samen met docent Leon Verdoes en Koos Verkade, eigenaar van het hoveniersbedrijf Living Garden uit Vlaardingen, begonnen aan een prachtig project. Ze gaan een tuin aanleggen in Appeltern, de grootste inspiratietuin van Nederland dat jaarlijks bezocht wordt door 150.000 bezoekers. Lentiz MBO Maasland is de eerste school in Nederland die een tuin mag realiseren op deze locatie.  Daarmee mag de school zich voor de komende vijf jaar inspiratiepartner noemen van de tuinen van Appeltern.

Een tuin aan mogen leggen door eigen studenten op deze unieke plek was altijd al een droom van zowel studenten als van de docenten. Met het realiseren van deze droom wordt (meer) landelijke bekendheid gegeven aan het hoveniers vak in het algemeen en natuurlijk aan de school in Maasland in het bijzonder. Prachtig dat je als student aan zo’n mooi project mag meewerken. Arco Quack, Jens de Ruiter, Jeremy Cool, Jurgen de Zeeuw en Jordi van Buren kunnen in deze week vol aan de bak! Wilt u deze jongeren volgen in hun werkzaamheden?  Kijk dan op onze facebookpagina Lentiz MBO Hoveniersopleiding.

Op vrijdag 15 november moet de tuin om 15.30 worden opgeleverd en wordt dit unieke project op een feestelijke manier afgesloten.

 

Adresgegevens:
De Tuinen van Appeltern
Walstraat 2a
6629 AD Appeltern

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NederlandsEnglish